2. 7. 2009

Začal sa júl a my máme aj počas prázdnin novú súťaž na Scrapmanii SK. Aspoň vidíte, že pracujeme na plný uväzok :-)). Tentokrát som námet vymyslela ja ako víťazka júnovej súťaže, a konkrétne som si pre Vás pripravila toto:

"Predtým a teraz"

To je názov našej júlovej súťaže..nie sedmičkovej..aby nedošlo k omylu :-)). A teraz prejdime k podmienkam, ktoré prosíme striktne dodržať ;-). Tu sú:

1. Scrapnite akúkoľvek vec, osobu, zviera, situáciu vo fáze "predtým a teraz".
2. V LO-čku použite LEN dve fotky a to následovne - fotka "Predtým" nech je čiernobiela a fotka "Teraz" nech je farebná.
3. Vo svojom LO použite akúkoľvek alphu, ktorou zvýraznite titul LO-čka, ktorý by v ňom mal dominovať.
4. Farby použite podľa nasledovnej farebnej palety. Základný odtieň poprosíme zachovať. Sýtosť a jas si môžete upraviť ;-).

Ako odmenu za účasť dostane každý súťažiaci môj bonus "Yesterday, Today, Tomorrow"

Svoje súťažné LO-čka o rozmeroch 600x600 a maximalne 150 kb (!!) posielajte na mail julova@scrapmania.sk do 19.7.2009 do 20:00 hod. V ten deň sa otvorí súťažná galérka a spustí sa hlasovanie, ktoré bude trvať týždeň. Víťaza vyhlásime v nedeľu 26.7.2009. Na záver Vás prosíme, aby ste svoje LO nezverejňovali v žiadnej inej galérke až do vyhlásenia výsledkov. Vďaka.

Víťaza samozrejme čaká naša "Sieň slávy" a taktiež vymyslí pre nás novú - augustovú súťaž. Tak veľa šťastia všetkým! :-)

2 komentáre:

ZDENO povedal(a)...

fantastikuš motiváció. krasna odmena. paci sa mi kit. aj sutaz no :P

Vicky povedal(a)...

I love this kit, but cannot seem to find it anywhere. Maybe you could post something on your site. Thanks for the other wonderful, amazing, fresh and fun kits you have given us!