3. 10. 2009

Teresa

Keď som vypustila do sveta freebie "Sasha", všetkým 4 nám napadla myšlienka, že vyrobíme spoločnými silami freebie pre každé naše dietko :-). A už ani neviem ako sme dospeli k záveru, že začneme od toho najmladšieho, takže tentokrát je na rade naše zlatíčko Teri, Terezka, alebo "Teresa" :-). Taký je aj názov nášho najnovšieho freebie, ktoré chceme zdieľať aj s Vami.

Nuž a Zuska, ako "šéf projektu", keďže ide o jej zlatíčko, si mohla nadiktovať svoje predstavy, či už farebné alebo elementové, ktoré by si vo freebie priala. Takže samozrejme nechýba jej obľúbená čierna, biela, červená a nájdete tam aj úžasnú mačku :-)). Kit "Teresa" je ozaj fantastický a rozhodne by som ho chválila, aj keby sme ho nevyrobili my :-). Takže bez zbytočných slov Vám predstavujem novinku z dielne srdcoviek :-). Tu je náhľad:



Tak čo poviete? Dúfame, že sa Vám naše nové freebie bude páčiť. A tu je ešte pár informácii o "vnútre" kitu - nájdete v ňom presne 57 elementov, 6 wordartov, 8 papierov (jeden s worn lookom), 1 alpha set (veľké písmená, číslice, interpunkcia) a 1 skvelú photomasku. A ako "lákačku" pridávam ešte naše LO-čka:

by Zuska aka julova

by Linda aka Hawra

by Magdalenka aka Mag

Veľmi nás potešia Vaše ohlasy na našu novinku a taktiež LO-čka, ktoré z nej vytvoríte. Preto neváhajte a nechajte nám odkaz na Vaše dielka :-). A aby ste tak mohli učiniť, tu sú pre Vás linky, na ktorých si môžete kit stiahnuť:

elementy / elements:
DOWNLOAD

papiere / papers:
DOWNLOAD

heslo / password: teri

HAPPY SCRAPPING!

3 komentáre:

Noncsi povedal(a)...

Thank you for the freebie! :) It's fabuolus!!!

Nadine povedal(a)...

what a wonderful kit- thank you very much!

Sweet-Home-Scraps povedal(a)...

mag, je to nadherne, dakujem krasne! uz sa tesim na dalsie!